Lekker, maar wat kan je ermee?

Tips en recepten met Jerom's delicate snoeperijen.

Een voortreffelijk dessert...

Dit is echt zo lekker:

Schil een appeltje (of twee). Haal het klokhuis eruit en snij de appel in plakjes. Bak de plakjes om en om in de roomboter.

Leg de plakjes op een mooi bordje. Doe hierover Jerom's delicate karamelsaus met gezouten boter.

Leg hiernaast een bolletje ijs, kaneelijs bijvoorbeeld. 

Maak het geheel af met een toefje slagroom, een krokant koekje (bijvoorbeeld een kletskop) en/of een chocolaatje.

Het is het lekkerst als de plakjes appels nog warm zijn.

Eet smakelijk!

Pannenkoeken, crêpes en andere geneugden

Jerom's karamelsaus op de pannenkoek is heerlijk. 

  • Pannenkoek met karamelsaus (maak niet uit wat voor smaak) direct op de pannenkoek. Heerlijk!
  • De Bretonse "Crêpe Pomme Caramel". Dit is een flinterdunne pannenkoek met gebakken appel en karamelsaus met gezouten boter.
  • Pannenkoek met noten, karamelsaus mokka en slagroom (liefst zonder suiker). De noten eerst even in de oven doen. Dan komt de smaak veel meer vrij!
  • Pannenkoek met gehakte hazelnootjes, advocaat en Jerom's karamelsaus chocola.
  • Brusselse wafel met banaan, karamelsaus en slagroom.


IJs

IJs met karamelsaus erover... zo makkelijk, en zo lekker. Alle smaken karamelsaus zijn lekker op vanille ijs.

 

(Doe echter geen karamelsaus mokka op mokka-ijs. En geen karamelsaus Chocola op chocolade-ijs.)



Appeltaart

  • Appeltaart met karamelsaus! Vooral warme appeltaart! Gewoon de karamelsaus over de taart schenken. Net zoveel als je zelf lekker vindt.
  • Tarte tatin met appel is lekker, maar met peer is ook niet te versmaden.


Brie de Meaux

Men neme een Brie de Meaux, maar het mag ook een andere witschimmelkaas zijn, als hij maar lekker rijp is. Leg de brie op een mooi bord. Strooi over de brie in ruime mate gebrande noten. Dit kunnen gemengde noten zijn, maar ook alleen walnoten of alleen pecannoten. Giet karamelsaus met gezouten boter over de brie met noten, zodat de saus er aan alle kanten afloopt. Snij de brie in puntjes.

Bon appétit. 

 


Dippie

Jerom's karamelsaus is heerlijk als dipsaus. Er kan gedipt worden met chips, met reepjes wortel, met vers fruit. Noem maar op. 

Probeer maar. Alle smaken karamelsaus en kunnen worden gebruikt.

De karamelstropen kunnen als heerlijk dipstroop worden gebruikt bij een lekker stukje oude kaas.  Of als smaakmaker van een dressing of marinade.



Betalen met IDEAL, Paypal of contant bij ophalen (alleen na afspraak).

Verzendkosten Noga en Brosse Brokken= € 5,00. Verzendkosten karamelsaus en -stroop €7,00.
Voor bestellingen vanaf €40,00 en/of bij ophalen worden geen verzendkosten berekend!

Voor bestellingen die naar meerdere adressen verzonden dienen te worden, kunt u ons het beste even mailen of het contactformulier invullen. Beschrijf duidelijk: welke noga of karamel u wilt bestellen, naam en adres van de ontvanger(s) (incl. postcode) en uw naam en telefoonnummer. U krijgt dan via WhatsApp of mail een betaalverzoek.

 


Nougaterie JEROM's
Achter Bij Grandcafé Bij Ludger

Vierakkersestraatweg 37
7233 SH Vierakker
Tel 06-81 45 09 84

Openingstijden:
Woensdag t/m Zaterdag van 10.00 uur - 17.00 uur

 

We heten u van harte welkom in onze Nougaterie!

Met vriendelijke groet van Jeroen en Karen Mulder.

 

 

 

 



Nougaterie Jerom's  is lid van Slowfood Achterhoek